De vakantieperiode is weer voorbij voor de meesten van ons. We hopen dat iedereen ondanks de rare omstandigheden waar we helaas nog steeds mee te maken hebben, toch een beetje heeft kunnen genieten van zijn of haar vrije tijd. want als we voor onszelf spreken, dan voelt vakantie toch anders dan de gedwongen sluiting die we hebben gehad in. maart en april.

Met de Stichting gaat het goed, we hebben regelmatig nieuwe aanmeldingen dus we groeien. Dat is goed, want alleen dan staan we samen sterk. Blijf onze naam verspreiden. Gebruik de flyers daarvoor. Verspreid ze onder je cliënten, huisartsen, podotherapeuten. samen zorgen we ervoor dat de technieken bekend raken onder onze doelgroepen en dat is goed voor ons allemaal.

Wij blijven nieuwe dingen ontwikkelen. Lesmateriaal, maar ook promotie materiaal. Foto materiaal kun je vinden in de Besloten Ledengroep op Facebook. Dat mag gebruikt worden voor je eigen reclame uitingen.

Activiteiten

Inmiddels draait bij ons de praktijk weer volop en ook voor de stichting zijn we weer druk. Je kunt ons vinden op de herfst fair 🕸🍂🍁 van Interfoot in Leerdam op 26 september. Yvonne is daar aanwezig met een stand en kan je alle informatie geven over wat we als Stichting voor jullie kunnen betekenen, over de cursussen Arkada methode en UniBrace en natuurlijk over alle producten uit haar webshop.

Cursussen

De cursussen beginnen deze week weer en er komen steeds nieuwe data bij. Heb je belangstelling voor een van de cursussen kijk dan even op www.pobyc.nl voor meer informatie en nieuwe data, die vind je onder het kopje “nieuws” en bij “cursussen”.

Nieuwe cursus

Er is ook een nieuwe cursus aan het aanbod toegevoegd. Dat is een Fresh-Up dag voor collega’s die al Arkada gecertificeerd zijn. Ideaal als je even de puntje op de i wilt zetten, nieuwe tips en trucjes wilt leren, een vraag hebt of tegen een probleem rondom de Arkada behandeling aanloopt. Wil je nog een keer een behandeling zien of zelf uitvoeren onder begeleiding. het kan allemaal. De dag kan deels worden ingevuld naar jullie wensen. De eerste staat gepland op 2 oktober in Ommen en zit al vol. Maar de bedoeling is om dit zeker 2x per jaar te organiseren.

We krijgen vaak de opmerking; “ik geef me wel op als je hier of daar in de buurt bent”. Maar dat is een lastig punt. Want Cindy is een freelance docente en geen grote school met op iedere straathoek een leslocatie. Ze is afhankelijk van collega’s die kun praktijkruimte ter beschikking stellen voor een cursus of workshop. Dus heb je belangstelling, geef dat dan aan, want als we een groepje bij elkaar kunnen krijgen uit jouw omgeving, dan kunnen we de gewenste les plannen.

© Copyrights - Cindy Oosterkamp Kopiëren van materiaal is niet gewenst! -Bedankt voor uw begrip-
Share This