OVER DE STICHTING…

Waarom een Stichting?

 

Je bent gecertificeerd in de Arkada methode en/of het UniBrace systeem. Heb je het certificaat pas behaald? Of is het misschien al iets langer geleden? Je hebt geïnvesteerd in het leren van nieuwe technieken en natuurlijk wil je graag met je nieuwe vaardigheden aan de slag in je praktijk. Dan is het handig dat mensen weten wat je kunt en dat je goed zichtbaar bent. Bijvoorbeeld voor cliënten, maar ook voor collega’s die jouw expertise niet kunnen bieden, voor huisartsen en podotherapeuten. Kortom voor iedereen die een Arkada en/of UniBrace specialist nodig heeft.

 

WIJ ZIJN STICHTING ARKADA NEDERLAND

Als stichting zetten wij ons in om meer bekendheid te geven aan de Arkada en UniBrace methodes voor de behandeling van ingroeiende nagels. Wij brengen de mogelijkheden onder de aandacht van belanghebbenden, die wij als pedicures hebben om ingroeiende nagelproblematiek op moderne, innovatieve, non-invasieve wijze aan te pakken.

Zo willen we zorgen dat jullie, na het volgen van de cursus, goed van start kunnen met deze mooie technieken en helpen om cliënten met ingroeiende nagelproblematiek, de weg naar jullie praktijk te laten vinden.

Om dit doel te bereiken hebben wij deze website ontwikkeld met informatie over de Arkada methode en het UniBrace systeem.

 

Als stichting bieden wij je de mogelijkheid je te registreren op deze website in het specialisten register. Men kan per provincie een collega in de buurt vinden die één of beide technieken beheerst.

 

PROMOTIEMATERIAAL

Naast de website hebben we een aantal flyers ontwikkeld die tegen een kleine vergoeding gekocht kunnen worden. De flyers hebben een mooie, frisse, informatieve en professionele uitstraling waarmee je als praktijk goed voor de dag komt bij cliënt en collega professional.

 

Er is een flyer met informatie voor;

  • Huisartsen (of natuurlijk podotherapeuten en andere disciplines)
  • Cliënten vóór de Arkada behandeling (met ruimte voor je praktijkinfo)
  • Cliënten ná de Arkada behandeling (met ruimte voor je praktijkinfo)
  • Cliënten na een UniBrace behandeling (met ruimte voor je praktijkinfo)

In de toekomst zul je ons gaan tegenkomen met advertenties in vakbladen of tijdens je vakbeursbezoek.

 

Om dit alles mogelijk te maken, vragen wij je om de stichting te steunen. Als je je voor de periode van een jaar registreert zijn de eerste maanden tot het einde van 2019 gratis. Vanaf 01-01-2020 betaal je dan het bescheiden bedrag van € 17,95 ex btw per kalenderjaar. Wij bieden je;

 

  • Registratie in het register om je vindbaarheid te vergroten
  • Toegang tot flyer materiaal (tegen kleine vergoeding)
  • Gratis beeldmateriaal om zelf te gebruiken voor promotie
  • Gratis Promotie post voor je eigen Facebook pagina
  • Besloten Facebook groep om vragen te stellen of resultaten te delen
  • Reclame via vakbladen en VTV beurs

Wil jij de stichting steunen en helpen de bekendheid van onze specialisaties te vergroten? Vul dan het aanmeldingsformulier in of stuur een geprinte versie naar: info@stichtingarkadanederland.nl

 

Je ontvangt ieder jaar in december een factuur van ons. Na betaling worden je gegevens verwerkt en ontvang je je Facebook Promo via de besloten Facebook groep “Stichting Arkada Nederland Ledengroep”.

Je kunt je uiteraard ook weer afmelden via een mailtje aan ons. Het lidmaatschap loopt per kalenderjaar met een opzegtermijn 1 maand. Het contributiegeld wordt niet naar rato  verrekend ivm het geringe bedrag, wij rekenen op je begrip.

 

Hebben jullie behoefte aan andere ondersteuning, dan wij nu bieden, ideeën of verzoeken, neem dan contact met ons op. Wij staan open voor suggesties.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Stichting Arkada Nederland

Yvonne Boertjes

Cindy Oosterkamp

Wat maakt Arkada en UniBrace specialisten zo speciaal?

Probleem Oplossers

Voor ieder probleem een oplossing, maatwerk voor iedere nagel!

Vernieuwend

Open staan voor nieuwe ideeën, nieuwe technieken. Innovatie.

Creatief

Het geduld hebben om steeds weer out of the box te denken. Bijna niets is fout, bijna alles mag!

Professioneel

Binnen je beroepsgrenzen kan en mag heel veel als je durft en contact maakt met collega’s en andere disciplines.

Wie zijn wij?

Cindy Oosterkamp

Cindy Oosterkamp

Bestuurslid en eigenaresse van Pedicure Opleidingen by Cindy

Cindy is medisch pedicure en 1e en 2e graad gecertificeerd Arkada specialist en UniBrace specialist. Zij is ook instructeur voor beide methodes. Zij verzorgt de lessen en schrijft het Nederlandse lesmateriaal voor PObyC.

Cindy heeft haar praktijk, Pedicure Salon Cindy, bij haar huis in Enschede, waar ze met veel passie haar beroep uitoefent en ook de privélessen verzorgt, als ze niet op locatie is.

Yvonne Boertjes

Yvonne Boertjes

Bestuurslid en eigenaresse van www.arkada-webshop.nl

Yvonne is 1e en 2e graad gecertificeerd Arkada specialist en UniBrace specialist. Zij is ook al jaren medisch pedicure en eigenaresse van Praktijk Voeten & Welzijn in Ommen. Zij heeft een passie voor natuurlijke oplossingen en dat heeft haar ook zo aangesproken in de Arkada Methode.

Yvonne is ook het gezicht achter de webshop, waar je terecht kunt voor alle Arkada- en UniBrace-producten en benodigdheden. 

Nanda van Spijker

Nanda van Spijker

Creatief brein en eigenaresse Wandelwol

Nanda is ook medisch pedicure en 1e graad gecertificeerd in de Arkada Methode en UniBrace.

Zij heeft haar praktijk, Vechtdal Voetenzorg, in Nieuw-Leusen. Nanda is ook bekend als een van de “Dames van de WandelWol”.

We zijn erg blij dat Nanda ons haar expertise en ervaring leent op het gebied van reclame, promotie, social media en vormgeving.

 

© Copyrights - Cindy Oosterkamp Kopiëren van materiaal is niet gewenst! -Bedankt voor uw begrip-