Aanmelden register…

Wil jij de Stichting steunen en in het specialisten register vermeldt worden?
Vul dan het onderstaande formulier in.

Het lidmaatschap bedraagt voor 2021 € 19,95 vrij van BTW. Je mag je lidmaatschap beëindigen met een opzegtermijn van 1 maand. Het contributiegeld wordt niet naar rato verrekend ivm het geringe bedrag, daarvoor vragen wij je begrip.

Denk eraan alles in te vullen zoals je vermeld wilt worden in het register. Je KvK- en BTW nummer, vermelden we niet op de site, die zijn voor onze facturering administratie.

Het is mogelijk een logo boven je vermelding te laten plaatsen. Lever die dan als png. of jpg. bestand via de mail aan o.v.v. je naam en bedrijfsnaam.

 

NB: Door het invullen van het formulier, ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacy Policy, welke je beide op deze site kunt vinden!

Inschrijfformulier Specialisten register

Ik ben lid van branche organisatie:

Ik blijf graag op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen, innovaties en casus besprekingen. Daarom ontvang ik graag de nieuwsbrief van Stichting Arkada Nederland speciaal voor leden

Ik ga akkoord met inschrijving in het specialisten register van Stichting Arkada Nederland. Ik kennis genomen van de Algemene Voorwaarden en de Privacy Policy. De links vind je onderaan de website!

12 + 13 =

© Copyrights - Cindy Oosterkamp Kopiëren van materiaal is niet gewenst! -Bedankt voor uw begrip-