Afspraken met de Branche

ProVoet en Stipezo

Arkada Erkend!

We zijn super blij en trots jullie te mogen vertellen dat de Arkada Methode vanaf nu officieel erkend wordt in onze branche!

De erkenning door Provoet en Stipezo zorgt ervoor dat gecertificeerde specialisten via het ProVoet collectief verzekerd zullen zijn voor aansprakelijkheid, bij het uitvoeren van een Arkada behandeling. Maar ook via een individueel afgesloten verzekering.

Omdat de Richtlijnen van ProVoet en Stipezo een klein beetje verschillen moesten er verschillende afspraken gemaakt worden.

De gemaakte afspraken, vind je hieronder geordend per organisatie. 

Het is belangrijk dat alle gecertificeerde Arkada specialisten, zich op de hoogte stellen van de afspraken van de brancheorganisatie waar je lid van bent. Want je lidmaatschap van een brancheorganisatie is niet vrijblijvend. De gemaakte afspraken zijn heel belangrijk voor een goede verstandhouding met andere voetzorgprofessionals en huisartsen, maar vooral ook voor je eigen juridische positie. Als je namelijk een techniek uitvoert die door de branche niet wordt erkend, dan ben je persoonlijk aansprakelijk voor onverhoopte (letsel) schade. Je aansprakelijkheidsverzekering biedt namelijk geen dekking, in geval van een onrechtmatige daad. 

© Copyrights - Cindy Oosterkamp Kopiëren van materiaal is niet gewenst! -Bedankt voor uw begrip-