TRAININGEN

In Nederland is Cindy Oosterkamp de bevoegd instructeur om Arkada en Brace-M trainingen te verzorgen en de officiële certificaten van AArkada uit te reiken. Zij is aangesloten bij Stichting Arkada Nederland, wat belangrijk is voor de erkenning van je certificaat door de branche organisaties.

Cindy volgt jaarlijks bijscholing bij Adrian Arkada, de bedenker en eigenaar van de technieken, om op de hoogte te blijven van de nieuwste inzichten. Ze geeft les in kleine groepen om iedere cursist maximale aandacht te kunnen geven.

De trainingen voor Arkada’s Methode Brace-M, kun je boeken bij Love4Feet, dat is de webshop, maar ook het opleidingsbedrijf van Cindy en haar familie.

Je ontvangt het officiële certificaat en een prachtig Nederlandse boek waarin je rustig alles na kunt lezen, bij zowel de Arkada cursus als de Brace-M training.

Per 2024 zijn de cursussen verdeeld in 3 niveau’s van bekwaamheid. Niveau 1 beheerst de basis van beide technieken, Niveau 2 gaat in op diverse complicaties en ontstekingen en niveau 3 is een persoonlijke verdieping voor diegene die daar zelf behoefte aan heeft.

Meer informatie over trainingen bij Cindy vind je op haar website.

© Copyrights - Cindy Oosterkamp Kopiëren van materiaal is niet gewenst! -Bedankt voor uw begrip-