TRAININGEN

In Nederland zijn er 2 instructeurs bevoegd om Arkada en UniBrace trainingen te verzorgen en de officiele certificaten van Podoland uit te reiken. Dat zijn Cindy Oosterkamp en Sonja de Wilde. Beide instructeurs zijn aangesloten bij Stichting Arkada Nederland, wat belangrijk is voor de erkenning van je certificaat door de branche organisaties. In België is ook een instructeur. Haar naam is Sylvia Barna. Haar gegevens kun je vinden in het Belgische specialisten register op deze website.

Cindy en Sonja hebben samen de instructeur training gevolgd bij Adrian Arkada en Daniel Abratkiewicz van Podoland in Wroclaw Polen. Een super ervaring voor allebei.

Zij blijven continue op de hoogte van de nieuwste tips en trucs, die ze in het lesmateriaal verwerken. Beiden werken in kleine groepjes, wat maximale persoonlijke aandacht en kwaliteit waarborgt.  

PEDICURE OPLEIDINGEN by CINDY -PObyC-

Cindy Oosterkamp is 1 van de 2 officiële Arkada en UniBrace instructeurs in Nederland. Cindy is ook de mede oprichter en voorzitter van Stichting Arkada Nederland.

Je ontvangt het officiële certificaat en een prachtige Nederlandse handout bij zowel de Arkada cursus als de UniBrace workshop. Cindy geeft ook de Arkada Fresh-Up cursus voor specialisten die wat extra training willen.

Meer informatie over trainingen bij Cindy vind je op haar website.

PEDI-SANA-HOORN

Sonja de Wilde is eigenaresse van Pedi-Sana-Hoorn en geeft al jaren les in allerlei speciale technieken. Waaronder de Arkada methode en UniBrace. Ze wordt regelmatig in het buitenland gevraagd om training te komen geven over orthesiologie.

Meer informatie over training bij Sonja vind je op haar website.

© Copyrights - Cindy Oosterkamp Kopiëren van materiaal is niet gewenst! -Bedankt voor uw begrip-