STICHTING

ARKADA

NEDERLAND

Landelijk netwerk voor Arkada en Brace-M /UniBrace specialisten

Welkom bij Stichting Arkada Nederland!

Ingroeiende nagel specialisten

Heb jij last van ingroeiende nagels? Maar voel je niet veel voor een operatieve ingreep en watjes onder je nagel helpen niet echt? Bij ons vind je alle informatie die je nodig hebt over 2 geweldige, niet invasieve, technieken, maar ook de specialist in je buurt die je hiermee kan helpen.

 

Of ben jij die voetzorgprofessional die is gecertificeerd in de

Arkada methode en/of het Brace-M /UniBrace systeem?

Dan is het handig dat mensen weten wat je kunt en dat je goed zichtbaar bent. Bijvoorbeeld voor cliënten, maar ook voor collega’s die jouw expertise niet kunnen bieden, voor huisartsen en podotherapeuten.

Kortom Stichting Arkada Nederland is er voor iedereen die een

Arkada- of Brace-M specialist nodig heeft.

De Arkada techniek en Brace-M /UniBrace worden erkend door branche organisaties, ProVoet, Stipezo en de NVvP, mits de behandelaar gecertificeerd is en de grenzen van bekwaam- en bevoegdheid in acht genomen worden. In ons register op deze website vindt u gecertificeerde specialisten.

w

Voor wie zijn wij?

De stichting is er voor àlle gecertificeerde specialisten in één óf beide methodes in Nederland én België. Maar ook voor de patiënt, de collega pedicure, de podotherapeut, podoloog of huisarts die een van onze specialisten zoekt of meer over de technieken wil weten.

Arkada’s Methode

Een fijne manier om heel direct een grote vormverandering aan een nagel te kunnen geven. Direct opheffen van druk, waardoor pijn verdwijnt en irritaties kunnen genezen. Esthetisch en instant probleemoplossend.

Brace-M /UniBrace Systeem

Brace-M is een innovatief nagelbeugelsysteem. Het biedt nieuwe inzichten op gebied van krachtgebruik en krachtverdeling waardoor nagelregulatie (d.m.v. beugels) sneller en beter werkt dan ooit tevoren.

© Copyrights - Cindy Oosterkamp Kopiëren van materiaal is niet gewenst! -Bedankt voor uw begrip-