STICHTING

ARKADA

NEDERLAND

Landelijk netwerk voor Arkada en UniBrace specialisten

Stichting Arkada Nederland

Hét landelijke netwerk voor alle gecertificeerde specialisten in de Arkada Methode en het UniBrace systeem.

Je bent gecertificeerd in de Arkada methode en/of het UniBrace systeem. Heb je het certificaat pas behaald? Of is het misschien al iets langer geleden? Je hebt geïnvesteerd in het leren van nieuwe technieken en natuurlijk wil je graag met je nieuwe vaardigheden aan de slag in je praktijk. Dan is het handig dat mensen weten wat je kunt en dat je goed zichtbaar bent. Bijvoorbeeld voor cliënten, maar ook voor collega’s die jouw expertise niet kunnen bieden, voor huisartsen en podotherapeuten. Kortom voor iedereen die een Arkada en/of UniBrace specialist nodig heeft.

 

 

Waarom een Stichting?

We horen je denken; Waarom nu een stichting oprichten? Wat wil je daarmee bereiken? Nou, daar hebben we een goed antwoord op.

De stichting hebben we opgericht omdat wij vinden dat deze fantastische methodes de aandacht moeten krijgen die ze verdienen. Omdat we steeds meer gecertificeerde specialisten in ons land hebben, die onze interesse en visie delen en in de technieken hebben geïnvesteerd, willen we hen graag meer kunnen bieden. Dus gaan wij ons inzetten voor àlle gecertificeerde Arkada- en Unibrace-specialisten in Nederland en België. Dus ook voor jou! Ons doel is: 

 

  • Het bevorderen van de bekendheid van de Arkada Methode en UniBrace bij het publiek, onze potentiële cliënten
  • Bekendheid bevorderen van de methodes bij andere disciplines als huisartsen en podotherapeuten en podologen en zelfs chirurgen
  • Landelijke erkenning van de Arkada techniek, omdat deze onverdiend, een nog wat moeilijke reputatie heeft
  • Landelijke groei van het aantal Arkada en UniBrace specialisten
  • Opbouwen van een landelijk netwerk voor Arkada en UniBrace specialisten
  • Stimuleren van innovatie binnen ons beroep
w

Voor wie zijn wij?

De stichting is er voor àlle gecertificeerde specialisten in één óf beide methodes in Nederland én België. Maar ook voor de patiënt, de collega pedicure, de podotherapeut, podoloog of huisarts die een van onze specialisten zoekt of meer over de technieken wil weten.

Arkada’s Methode

Een fijne manier om heel direct een grote vormverandering aan een nagel te kunnen geven. Direct opheffen van druk, waardoor pijn verdwijnt en irritaties kunnen genezen. Esthetisch en instant probleemoplossend.

UniBrace Systeem

UniBrace is een innovatief nagelbeugelsysteem. Het biedt nieuwe inzichten op gebied van krachtgebruik en krachtverdeling waardoor nagelregulatie (d.m.v. beugels) sneller en beter werkt dan ooit tevoren.

© Copyrights - Cindy Oosterkamp Kopiëren van materiaal is niet gewenst! -Bedankt voor uw begrip-