Naast de erkenning van de Arkada methode door ProVoet en Stipezo, hebben we nu ook de officiële erkenning van de podotherapeuten branche vereniging NVvP. De spelregels vind je op deze website per organisatie, maar kortweg geldt; De behandelaar dient gecertificeerd te zijn en de grenzen van bekwaam- en bevoegdheid in acht te nemen. We zijn overtuigd dat dit mogelijk moet zijn en dat deze afspraken ons als specialisten juist veel kansen gaan opleveren om onze mede voetzorgverleners te laten zien dat onze mooie technieken echt een meerwaarde hebben ten opzichte van traditionele technieken.

Inmiddels hebben we 3 nieuwe flyers aan het assortiment toegevoegd. Alle 3 bestemd om informatie te verstrekken aan huisartsen of podotherapeuten in jouw omgeving. Er is een flyer met de combi Arkada/UniBrace, een flyer voor als je gespecialiseerd bent in UniBrace en een flyer apart als je gespecialiseerd bent in de Arkada methode. Op alle 3 flyers is ruimte voor je eigen praktijkinformatie én de nieuwe erkenning staat erop vermeldt!

Vanaf nu kun je als lid van de stichting toegang krijgen tot het besloten deel van de website en de nieuwe webshop. Zoals gezegd, alleen toegankelijk voor leden. Binnenkort krijgt iedereen inloggegevens via de mail toegestuurd.

In de besloten omgeving vind je naast de flyers, ook promotiematerialen die je kunt gebruiken om je eigen social media mee te stylen, er zijn 2 PowerPoint presentaties die je mag gebruiken om je praktijk te promoten bij bijvoorbeeld huisartsen of podotherapeuten en er zijn verschillende filmpjes over de technieken. We hopen dat jullie er gebruik van zullen maken.

© Copyrights - Cindy Oosterkamp Kopiëren van materiaal is niet gewenst! -Bedankt voor uw begrip-
Share This